Superdäck

Hämta ut dina däck från Superdäck och få dem monterad hos oss

När du köper däck hos Superdäck kan du hämta ut dem hos oss på JKP Åkeri. Som samarbetspartner kan vi dessutom hjälpa dig att montera och reparera dem.

Genom att välja däck från Superdäck och oss som verkstad får du 5 års däckskadegaranti, bra pris, kvalité och personlig service där du alltid står i centrum.

Behöver du däckhotell? Hos oss kan du förvara dina däck.

Vi hämtar däcken

Oberoende av vart i länet du bor kan vi hämta dina däck, ta den till vår verkstad för att genomföra bytet och därefter skjutsa tillbaka dem till dig. Allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Kostnad: från 300 kr.

Superdäck + JKP Åkeri = kvalité, säkerhet och garanti

Kärnvärdet hos Superdäck är trygghet – från att du beställer däcken, till att de monteras. Vilket också är något som vi står bakom. Du kan enkelt handla hos oss på JKP Åkeri som också står för kvalité, säkerhet för en korrekt montering och garanti på produkterna.

Vi erbjuder en unik garanti som ger optimal trygghet vid köp av nya däck från Superdäck. Är oturen framme ersätts däcket i förhållande till kvarvarande mönsterdjup och vid normal punktering betalar du enbart halva priset.

Kontakta oss

Telefon: 070-216 53 01
E-post: info@jkpakeri.se

Hitta hit